Mainos
Mainos

Äidillä ei ollut varaa maksaa lääkärikuluja – tuntematon hyväntekijä auttoi upealla tavalla

Viiden lapsen äidille oltiin tehty monta leikkausta kahden edellisvuoden aikana, mikä vaikutti suuresti koko perheen taloudelliseen tilanteeseen.

Yhdysvaltalainen Melissa Simms odotti lääkäriin pääsyä. Tällä kertaa Simms meni kontrollikäynnille poikansa kanssa. Kun he saapuivat lääkäriin, naiselle selvisi, että maksu oli suurempi kuin hän oli ajatellut – eikä hänellä ollut varaa siihen. Viimeiset rahat kun olivat menneet auton tankkaamiseen.

Tästä huolimatta naisen piti päästä lääkäriin, ja hänen poikansa jäi odottelemaan äitiään odotustilaan. Pojan istuskellessa eräs nainen lähestyi häntä. Nainen ojensi lapselle suljetun kirjekuoren ja pyysi häntä antamaan sen äidilleen.

Kirjekuoren sisällä oli viesti ja sadan dollarin seteli.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minullakin on ollut sellaisia päiviä kuin sinulla on tänään. Koeta kestää. Joshua 1:9, viestissä luki.

– En tiedä, miltä hän näyttää, enkä tiedä hänen nimeään, mutta toivon, että saan tavata hänet kiittääkseni, Simms kertoi WBRC-uutisille.

Perheenäiti kertoi, että tämän hienon eleen ansiosta hän pystyi maksamaan lääkärikäyntinsä ja lisäksi myös perheen illallisen sinä päivänä.

– Tämä on kiltein asia, mitä on ikinä tehty, Simms sanoi.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme