Mainos
Mainos

Äidillä mielipiteet jakava keino saada lapset osallistumaan kotitöihin – oletko puolesta vai vastaan?

Kuuluisiko lasten auttaa kotitöissä? Pitäisikö siitä antaa rahaa?

Lasten auttaminen kotitöissä on puhuttanut sosiaalisessa mediassa, kun äiti julkaisi kuvan perheen muistitaulusta. Kuvassa näkyvälle muistitaululle on ripustettu pieniä pusseja.

Jokaisessa pussissa on lappuun kirjoitettuna kotityö ja kolikko. Esimerkiksi eräässä lapussa lukee ”lattian lakaisu, 20 penniä” toisessa lapussa taas ”pidä oma huone siistinä, 50 penniä kullekin viikon lopussa”.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äidin kekseliäisyyttä eivät kaikki kuvan nähneet ole arvostaneet, ja se on jakanut mielipiteitä Facebook-käyttäjien keskuudessa.

– Tämä ei ole hyvä idea. Se opettaa lapsia jo nuorella iällä työskentelemään rahan takia, eikä perheen auttamiseksi tai tukemiseksi, eräs käyttäjä kirjoittaa kommentissaan.

– Minä käytän tätä ja mielestäni se on erinomaista. Se helpottaa taskurahan antamista ja auttaa lapsiamme oppimaan rahasta, toinen käyttäjä taas puoltaa.

Mitä mieltä sinä olet? Kommentoi alle!

Lähde: Netmums.com

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme