Mainos
Mainos

Äidillä on kuusi alle kuusivuotiasta lasta – näin hän vastaa arvostelijoille

Australialaisäiti joutuu jatkuvasti puolustelemaan täysin tuntemattomille perheensä kokoa ja lastensa ikää.

”Ethän hanki yhtään enempää lapsia?”
”Eiväthän he kaikki ole sinun omiasi!?”
​​​​​​​"Onko heillä kaikilla sama isä?"

Muun muassa tällaisia kysymyksiä kysytään jatkuvasti australialaiselta Krechelle Carterilta, jolla on kuusi alle 6-vuotiasta lasta. 27-vuotias äiti toteaa, että arki on jo pelkästään lapsikatraan kanssa haastavaa – ilman asiattomia kommenttejakin.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Carterin ja hänen miehensä kuusi lasta herättävät toisinaan huomiota julkisilla paikoilla. Näissä tilanteissa perheen äiti saa kuulla mitä tökerömpiä kysymyksiä ja kommentteja ihmisiltä, jotka eivät tiedä heidän elämästään mitään.

Carter kirjoittaa kuulevansa usein uteluita, ovatko kaikki lapset todella hänen omiaan. Seuraavaksi ihmetystä aiheuttaa se, onko kaikilla lapsilla todella sama isä. Kaiken kukkuraksi moni tuntuu pohtivan, eikö naisen lapsiluku olisi jo tässä vai aikooko hän hankkia vielä lisää lapsia.

– Ei ole oikein aiheuttaa toiselle sellaista tunnetta, että hänen lapsilukumääränsä on väärin tai oikein. Se ei itse asiassa kuulu kenellekään, onko sinulla lainkaan lapsia vai kymmenen lasta, jos he ovat onnellisia, terveitä ja rakastettuja. Meidän pitäisi tukea toisiamme; niin monet ihmiset tukevat meitä ja olisin aivan hukassa ilman heitä, äiti kirjoittaa.

Lähde: Daily Mail

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme