Mainos
Mainos

Äiti kerää sukulaisilta maksun jouluateriasta, sai idealleen täystyrmäyksen: "Miten ilkeäksi ihminen voi tulla?"

Gemma Andrews ei usko, että kolme kymppiä jouluruoasta on liian paljon. Summa menee vieraiden huoltamiseen.

Paljonko sinä maksaisit ravintolan jouluateriasta? 10, 20, 30 euroa? Silti niin moni meistä syö toisen tekemää ruokaa jouluna ilmaiseksi – paitsi Gemma Andrewsin kotona.

Andrews, 33, on päättänyt laskuttaa sukulaisiltaan 30 puntaa, eli noin 34 euroa, jouluateriasta, kertoo 9Honey-uutissivusto.

Neljän lapsen äiti Andrews kertoi television aamuohjelmassa järjestäneensä joulupäivän ruokailuja jo kymmenen vuotta. Idean laskuttamisesta hän sai isovanhemmiltaan, jotka halusivat maksaa osan aineksista.

Andrewsin pojalla on vaikeita ruoka-aineallergioita, ja hän kokkaa niin, että poikakin voi syödä samalla aterialla. Nainen ei usko, että summa on liian suuri, ja huomauttaa sen menevän vieraiden huoltamiseen.

– Jokainen saa lahjan. Minulla on kirjaimellisesti avoimet ovet. Ihmiset tulevat kymmeneltä aamulla ja lähtevät kymmeneltä illalla, Andrews kuvaa.

Sosiaalisessa mediassa Andrews luonnollisesti lytättiin täysin.

– Miten ilkeäksi ihminen voi tulla, Twitter-käyttäjä Heather Cain pohti ja totesi, ettei itse voisi koskaan laskuttaa jouluruoasta.

Osa kommentoijista tosin uskoi laskuttamisen olevan hyvä idea, koska se estäisi pihien sukulaisten tulemisen paikalle.

Yhteystiedot

Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!


***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme