Mainos
Mainos

Äiti löysi ”huumeita” tyttärensä huoneesta – tiukka tilanne sai nolon käänteen

Vihaisen äidin viestinvaihtoa tyttärensä kanssa on uudelleentwiitattu jo yli 30 000 kertaa.

Kesäkuun 3. päivänä Ashley Banks twiittasi kuvakaappauksia hänen ja äitinsä välisistä tekstiviesteistä. Kuvakaappauksista tulikin aikamoinen somehitti – eikä syyttä!

Ashleyn äiti nimittäin luuli löytäneensä tyttärensä huoneesta huumeita, ja mikä olisikaan pahempaa kuin pettyneen äidin viha? Kuultuaan kuitenkin, mitä hän todellisuudessa huoneesta löysi, oli äidin päällimmäinen tunne ilmeinen epäusko.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Keskustelu alkoi Ashleyn pyydettyä äitiään hakemaan huoneestaan laskimen. Äiti löysi tällöin kuitenkin tyttärensä huoneesta salaisen "pillerikätkön."

Äiti: "Mitä nämä ovat? Ashley Carol, minun talossani ei säilytetä huumeita. Tulet heti kotiin. Heti kun isäsi tulee Kaliforniasta, keskustelemme seurauksista. Tästä eteenpäin olet arestissa, etkä lähde kotoa, tule välittömästi kotiin."
Ashley: "Hahahah. Äiti, ne eivät ole huumeita. Laita ne veteen."
Äiti: "Miksi?"
Ashley: "Tee se vain."

Äiti teki työtä käskettyä ja yllätys oli melkoinen, kun "pillerit" muuttuivat pikkulasten dinosaurus-sieniksi. Pettymys ja viha vaihtuivatkin nopeasti epäuskoon.

Äiti: "Antaa olla. Ei tarvitse tulla kotiin."
Ashley: "Hahaha, äiti, voi luoja."
Äiti: "Miksi sinä ostaisit tällaisia? Luulin, että olit 16-vuotias, et 7?"
Ashley: "Ne näyttivät hienoilta."

Video: Mistä äiti hermostuu? Suomalaislapset tietävät.

Lähde: Mirror

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme