Mainos
Mainos

Äiti näpäytti sotkuista poikaansa nerokkaalla tavalla – paketista paljastui melkoinen yllätys

Sotkuisuuteen kyllästyneen äidin lähettämä paketti on todiste hänen hyvästä huumorintajustaan. 

Useimmat vanhemmat haluavat muistaa toiselle paikkakunnalle opiskelemaan lähteneitä lapsiaan kirjein ja paketein. Niin myös 18-vuotiaan Connor Coxin äiti Terri. Muutama viikko sitten posti toi Coxin asuntolalle paketin, jonka nuori mies luuli sisältävän asioita, joita hän voisi tarvita opiskeluaikanaan. Ruokaa ja herkkuja. 

– Se oli riemastuttavaa, sillä kun saat vanhemmilta osoitetun paketin collegeen, se tuntuu samalta kuin jouluna, Cox kertoo.

Avattuaan paketin hän löysi paljon paperia ja luuli, että äiti oli käärinyt lähettämänsä tavarat huolellisesti kääreisiin, jotta ne säilyisivät ehjinä postissa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kun Cox jatkoi laatikon penkomista, hän totesi sen sisältävän paljon paperia ja muuta tavaraa. Käytettyä tavaraa.

Totuus paljastui Twitterissä

Nuori mies luuli äitinsä lähettäneen hänelle roskia, koska ei ollut jaksanut viedä niitä roskalaatikkoon. Totuus kuitenkin paljastui, kun Cox jakoi kuvan saamastaan paketista Twitterissä. Coxin sisko Mackenzie antoi veljelleen selityksen.

– Itse asiassa ne olivat roskaa, jotka jätit huoneesi lattialle. Hän on todella ylpeä itsestään hahaha, sisko selittää.

Syyllisyyttä kokeva Cox paljastaa, että huoneen lattialle jäänyt roskakasa oli vain murto-osa siitä, mikä hänen huoneeseensa on piilotettu. Suurin osa roskista on piilossa vaatekaapissa. 

Video: Tämä siivousvinkki on jokaisen opiskelijan hyvä osata. 

Lähde: Buzzfeed 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme