Mainos
Mainos

Äiti raivostui – maskottinallen asusta paljastui härski yksityiskohta

Ensisilmäyksellä äiti näki ottamassaan kuvassa tyttärensä seisomassa maskottinallen vieressä. Lähempi tarkastelu paljasti kuitenkin melko poikkeavan yksityiskohdan maskotin puvusta. 

Isossa-Britanniassa toimiva BBC Children in Need -järjestö on joutunut kohun kohteeksi sen maskotin, Puseyn, tavallisesta poikkeavan asun vuoksi. Kohu alkoi, kun äiti ja hänen seitsemänvuotias tyttärensä tapasivat maskottinallen vieraillessaan paikallisessa kauppakeskuksessa. Tyttö innostui välittömästi nähdessään yhden suosikkihahmoistaan ja pyysi äitiään ottamaan heistä yhteiskuvan.

– Siinä ei näyttänyt olevan mitään outoa, mutta kun lähetin kuvan siskolleni, hän vastasi kehottaen katsomaan kuvaa uudelleen, äiti kertoo brittilehti The Sunille.

Uusi katselukerta paljasti äidille totuuden, joka järkytti häntä suuresti.

BBC: Puku ei ollut sääntöjen mukainen 

Asiasta kauhistunut äiti julkaisi ottamansa kuvan Facebookissa, jota kautta tapaus on päätynyt lukuisten ihmisten tietoisuuteen. Kuvatekstissä hän epäilee maskottia epäviralliseksi, sillä maskotilla näyttää olevan "kolme jalkaa". 

–  Kuka sanoo, ettei tämä ollut pedofiili, joka käytti hyväntekeväisyyspukua päästäkseen lähelle lapsia? äiti ihmettelee. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän otti myöhemmin yhteyttä myös hyväntekeväisyysohjelmasta vastaavalle BBC:hen, jonka tiedottajan mukaan maskottipuvuille on olemassa suuntaviivat, joita tulisi noudattaa. 

– Pukuja ei ole suunniteltu näyttämään samoilta kuin tämä. Olemme pahoillamme loukkauksesta ja ahdistuksesta, jota tämä on aiheuttanut, BBC:n tiedottaja vastasi äidille sähköpostitse.

Tiedottaja lupaa, että he ryhtyvät tutkimaan tapausta saadakseen asiasta enemmän tietoa ja varmistaakseen, ettei vastaavaa pääse tapahtumaan uudelleen. 

***


Lähde: TheSun 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme