Mainos
Mainos

Äitiä uhkasi vankila, koska hän otti kännykän pois 15-vuotiaalta tyttäreltään: "Tämä on naurettavaa"

Jodie May joutui oikeuden eteen, koska takavarikoi 15-vuotiaan tyttärensä puhelimen. – En voi uskoa, että minun piti käydä tämä läpi, äiti kommentoi oikeusjuttua.

Video: Jenkkipoliiseja laulattaa – tällä työparilla yhteinen harrastus!

Amerikkalaisäiti oli joutua vankilaan, koska otti puhelimen pois lapseltaan. Jodie May oli takavarikoinut 15-vuotiaan tyttärensä Aprilin iPhonen, koska tytär joutui koulussa ongelmiin, kertoo Woodtv.com.

– Olin vain äiti, huolestunut vanhempi, ja kuritin tytärtäni, May kuvailee.

Ex-mies teki ilmoituksen

Mayn ex-mies kuitenkin teki hänen toimistaan ilmoituksen poliisille. Äitiä syytettiin puhelimen varastamisesta. Hän olisi voinut saada sakkoja tai vankeutta.

Myöhemmin kävi ilmi, ettei mies omistanut kyseistä puhelinta – sen omisti Mayn tytär. Mies ei siis voinut syyttää Mayta varkaudesta.

"En voi uskoa, että minun piti käydä tämä läpi"

Syyte hylättiin. Mayn asianajaja kyseenalaisti, miten se ylipäätään meni läpi.

Minusta tämä on naurettavaa. En voi uskoa, että minun piti käydä tämä läpi, tyttäreni ja perheeni piti käydä tämä läpi. Olen hyvin yllättynyt, mutta olen onnellinen lopputuloksesta, May sanoo.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme