Mainos
Mainos

Älä hävitä vanhaa tiskiharjaa – Oiva apu viemärien avaamiseen!

Vaikka tiskiharja olisi jo nähnyt viimeiset tiskinsä, on se vielä käyttökelpoinen kylpyhuoneen siivouksessa.

Kylpyhuoneen pesualtaiden hajulukot ja lattiakaivot on hyvä puhdistaa säännöllisesti viemäreiden tukkeutumisen välttämiseksi.

Lattiakaivo puhdistetaan irrottamalla ensin kaivon kansi. Ruuvimeisseli toimii hyvänä apuvälineenä. Kaavi kumihanskojen kanssa kaivosta hiukset ja muut roskat. Hankaa seinämät puhtaiksi vanhaa tiskiharjaa apuna käyttäen. Kloriitti on hyvä viemärin puhdistusaine. Huuhdo viemäri lopuksi runsaalla vedellä.

Käsienpesualtaan hajulukon puhdistus aloitetaan avaamalla putkiston suojatulppa. Altaan alle on hyvä laittaa ämpäri, sillä putkesta voi lorista likaista vettä.

Putkien puhdistuksessa voi käyttää apuna putkirassia, mikäli tiskiharja ei mahdu putkeen. Jos poistoputken tiivisteet ovat huonokuntoiset, ne kannattaa uusia. Lopuksi suojatulppa laitetaan takaisin paikoilleen. Hanasta kannattaa vielä laskea vettä ja tarkista, että liitokset pitävät varmasti.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme