Mainos
Mainos

Älä jää odottamaan myrskytuhoja vaan toimi nyt

Loppusyksy on tempovien tuulien ja myräköiden aikaa. Pienillä teoilla voi välttää suuret vahingot, kun vain muistaa tehdä ne hyvissä ajoin.

Myräkkä tuo usein mukanaan sateen ja voimakkaan tuulen. Kesämökkien ja omakotitalojen omistajien kannattaakin pitää silmällä puiden kunto ja poistaa sellaiset puut, jotka voivat kaatua sähkölinjojen, asuntojen tai pysäköintipaikkojen päälle.

Finanssialan keskusliitto muistuttaa, että rakennusten katot pitää olla myös kunnossa. Kannattaa myös tarkastaa vesikourujen vetäminen ja poistaa viimeistään nyt kouruihin kertyneet puunlehdet ja muut roskat.

Kun sääennuste lupaa voimakasta sadetta, on hyvä laittaa muovipeite arvokkaan omaisuuden suojaksi ja sitoa se pitävästi kiinni. Jos pihalla on vielä kalusteita tai muuta irtotavaraa, nekin täytyy siirtää suojaan eikä jättää tuulen riepoteltaviksi.

Lue lisää:

MTV3 Koti:

Lähde: Finanssialan keskusliitto

Kuva: Shutterstock

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme