Mainos
Mainos

Alastomasta huonekalushoppaajasta nettihitti – Ikea teki ilmoituksen poliisille

Kuvat nuoren naisen shoppailureissusta ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. Nyt jopa poliisi on joutunut puuttumaan peliin. 

Pekingiläinen Ikea-tavaratalo on ollut viime päivinä otsikoissa erään estottoman asiakkaansa ansiosta.

Viime keskiviikkona lukuisat tavaratalon asiakkaat hämmentyivät, kun heidän joukossaan kulki housuton nainen. Erikoisella asuvalinnallaan mielenkiintoa herättänyt nainen nousikin pian koko kansan tietoisuuteen hänestä napattujen kuvien myötä. 

Ikea haluaa tarjota hyvän ostoskokemuksen kaikille

Weiboon, kiinalaiselle sosiaalisen median sivustolle lisätyt kuvat lähtivät leviämään nopeasti.

Kuvien perusteella nainen ei anna muiden asiakkaiden häiritä ostosreissuaan, vaan hän nojailee ostoskärryihin estottomasti takana olevista ihmistä välittämättä. Täysin alasti nainen ei kaupassa ei kulje, vaan hänellä on päällään harmaa pusero, jonka pituus ei kuitenkaan riitä peittämään strategisia alueita.

Laajalle levinnyt kuva aiheuttanut yleisön keskuudessa vilkasta keskustelua.

– Nyt vihdoin ymmärrän, miksi pekingiläiset rakastavat Ikeassa shoppailua, eräs kommentoija kirjoittaa.

Kuva on päätynyt myös viranomaisten käsiin sen jälkeen, kun Ikea raportoi asiasta poliisille. Ikean tiedotteen mukaan he ovat huolisaan kuvista, sillä heidän tarkoituksenaan on taata hyvä ostoskokemuksen kaikille asiakkaille. Ikea toivookin ihmisten käyttäytyvän asiallisesti myymälöissä vieraillessaan.

Poliisit eivät ole vielä saaneet selville naisen henkilöllisyyttä.

Lähde: Shanghaiist 

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme