Mainos
Mainos

Ällöttävä löytö äidinmaidonkorvikkeesta – äiti järkyttyi

Jos kärsit araknofobiasta, älä jatka lukemista. Eräs äiti väittää nimittäin tehneensä järkyttävän löydön äidinmaidonkorvikepurkista.

Äiti Molly Campbell väittää löytäneensä vauvan korvikejauhepurkista jotain sinne kuulumatonta. Hän lisäsi itseään järkyttäneestä tapauksesta kuvan Facebookiin vaatien vastausta, miten tämä kaikki oli mahdollista.

Kun hän avasi ensimmäistä kertaa purkin, hän järkyttyi pahemman kerran: 

”Kun työnsin mittalusikan äidinmaidonkorvikkeeseen, huomasin jotain epätavallista maidon seassa... suoraan silmieni edessä oli jättikokoinen hämähäkki, joka ilmestyi jauheen seasta!” nainen kuvailee kauhukokemuksiaan.

netmums

Äiti väittää, että lähisupermarketista ostettu purkki oli avaamaton ja että hämähäkki lymyili jauheen seassa. Nainen laittoi viestiä Cow & Gate -yhtiölle saman tien vaatien selitystä. Heiltä luvattiin ottaa yhteyttä pikimmiten.

Yhtiöltä vastattiin, etteivät he usko hämähäkin päätyneen jauheen sekaan heidän tehtaaltaan. Muun muassa varmistaakseen, että jauhe pysyy hyvänä, he poistavat pakkauksesta hapen ja kosteuden kun se suljetaan – tästä syystä edes hämähäkki ei voisi selvitä elossa.

Video: Eräs perhe löysi puolestaan paputölkistä jyrsijän.

Lähde: Netmums.com

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme