Mainos
Mainos

Amerikkalaismies söi vahingossa huumeilla terästettyjä leivoksia – kissakin sai kärsiä

Amerikkalaisisä teki virheen syömällä muiden eväitä.

Kun poliisit kutsuttiin erääseen taloon Yhdysvaltojen Omahassa, he törmäsivät erikoiseen näkyyn. Perheen isäntä käyttäytyi oudosti: hän ryömi lattialla, kiroili ja suhtautui perheen lemmikkikissaan vihamielisesti kutsuen sitä "nartuksi".

Poliisit saivat kuulla, että 53-vuotias mies oli ollut purkamassa ostoksiaan autosta, kun hän oli löytänyt takapenkiltä suklaaleivoksia, jotka hänen täysi-ikäiset lapsensa olivat sinne aiemmin jättäneet. 

Mies söi 4 leivosta.

Miehen vaimo kertoi poliisille, että pariskunnan katsellessa televisiota mies oli todennut, että ahdistusta pukkaisi päälle. Vaimo oli soittanut lapsilleen kysyäkseen, mitä leivoksissa oli, mutta hän ei saanut heitä kiinni.

Poliisin selvittäessä tilannetta yksi perheen lapsista tuli kotiin ja kertoi leivosten kuuluvan muille sisaruksille. Ja että ne mitä todennäköisemmin sisältävät marihuanaa. 

Paikalle hälytetyt ensihoitajat totesivat miehen olevan outoa käytöstä lukuunottamatta kunnossa, eikä mies suostunutkaan lähtemään heidän mukaansa.

Video: 

Lähde: Omaha.com

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme