Mainos
Mainos

Anne ja Mari

Anne Puukko

Anne on 26-vuotias Helsingin kauppakorkeakoulun opiskelija. Anne harrastaa ratsastusta ja nauttii luonnossa liikkumisesta. Purjehdusharrastuksen myötä Itämeren huonontunut tilanne on tullut käsin kosketeltavaksi. Anne pyrkii välttämään autoilua ja sen sijaan pyöräilee ja käyttää julkista liikennettä. Hän kierrättää biojätteet, lasit ja paperit - ja kiinnittää huomiota myös arjen pieniin asioihin, kuten lämpimän veden ja sähkön turhaan tuhlaukseen.

Mari Holopainen

Mari on 26-vuotias Helsingin kauppakorkeakoulun ja Helsingin yliopiston valtiotieteellisen tiedekunnan opiskelija. Mari harrastaa joogaa, lenkkeilyä ja kuvataidetta. Arkielämässä Mari huomioi ympäristöään lajittelemalla jätteitä, pyöräilemällä ja kulkemalla julkisilla kulkuneuvoilla. Hän myy vanhat vaatteensa ja tavarat kirpputorilla ja pyrkii etsimään huonekalut käytettyinä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot