Mainos
Mainos

Anonyymi hyväntekijä osti kaupan kaikki lelut – halusi jokaisen lapsen saavan jouluksi jotakin

Hyväntekijä kertoo seuranneensa lasten iloa sivusta vaimonsa kanssa.

Amerikkalaismies on jo vuosikymmenen ajan maksanut joulun alla jokaisen Goodwill-hyväntekeväisyyskaupan lelun. Mies haluaa varmistaa, että ennen pyhiä kauppaan Fort Collinsin kaupungissa saapuvat lapset saavat valita itselleen jotakin – maksutta.

Mies ei halua antaa nimeään julkisuuteen, koska ei kaipaa tunnustusta. Hän on kuitenkin paljastanut, että lelujen maksaminen on hänen tärkeimpiä joulutraditioitaan.

Todd Wakefield työskenteli kaupassa, kun mies saapui sinne ensimmäisen kerran. Sittemmin toiseen rooliin yrityksessä siirtynyt Wakefield matkustaa kaupunkiin joka vuosi nähdäkseen anonyymin lahjoittajan tuoman ilon.

– Meillä on yhteisössämme upeita ihmisiä. Tällä yrityksemme pyörii, ihmisillä, jotka ovat valmiita antamaan ja auttamaan yhteisöään, Wakefield kommentoi coloradoan.comille.

Tänä vuonna leluja lahjoittivat myös paikalliset yritykset. Wakefieldin mukaan tarjolla oli muun muassa runsaasti uusia, opettavaisia kirjoja.

Myymälä ei pannut kaikkia lelujaan esille viikon aikana, koska halusi varmistua siitä, että  jokainen pieni vieras saa oman lelun sinä lauantaina, kun yllätys paljastetaan.

Hyväntekijä kertoo seuranneensa lasten iloa sivusta vaimonsa kanssa – ja lähteneensä sitten paikalta huomaamattomasti.

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme