Mainos
Mainos

Anoppi leikkautti lapsenlapsensa hiukset kysymättä lupaa – keskustelu repesi netissä

Äiti on ilmaissut raivonsa netissä sen jälkeen, kun hän sai tietää anoppinsa leikanneen hänen tyttärensä hiukset ilman lupaa. 

Äidit ja anopit ovat aihe, joka herättää aina tasaisin väliajoin kiivasta keskustelua. Eräs tällainen tapaus sattui Mumsnet-sivustolla tarinan kertoneelle naiselle nimimerkillä Pandapanda1

Äiti kertoi hänen kuusivuotiaan tyttärensä viettävän torstait ja joka toisen viikon ex-miehensä kotona. Viime torstaina tyttö oli kuitenkin sairastunut kesken koulupäivän, jolloin tytön isä oli käynyt hakemassa tytön koulusta ja vienyt hoitoon äidilleen, tytön isoäidille, työpäivänsä ajaksi.

Tyttö oli jäänyt viikonlopuksi isälleen, ja kun äiti haki tyttärensä koulusta muutaman päivän erossaolon jälkeen, häntä odotti dramaattinen näky.

– Hänen ennen niin pitkät, vaaleat ja kauniit kutrinsa olivat vaihtuneet olkapituiseen polkkatukkaan, äiti kertoo.

Ylireagointia vai oikeutettua raivoa?

Äiti kertoo ärsyyntyneensä todella hiustenleikkuusta, joka oli suoritettu ilman hänen lupaansa. Äidin ex-mies ja anoppi eivät kuitenkaan ottaneet naisen hätää vakavasti, vaan heidän mielestään äiti ylireagoi. 

Useampi Mumsnetin käyttäjä on ilmaissut ymmärtävänsä syyn äidin ärsyyntymiselle.

– Minä kihisisin kiukusta, mutta mitään ei ole tehtävissä, tehty mikä tehty. Hiukset tulevat kasvamaan takaisin, mutta sinuna kertoisin heille, etteivät tee sitä enää uudelleen, eräs käyttäjä kommentoi.

Vaikka useamman käyttäjän mielestä äidin reaktio oli täysin oikeutettu, osa kommentoijista ei ymmärrä, miksi hän nosti asiasta niin suuren haloon. Joidenkin mielestä hiustenleikkuu on tyttären itsensä päätös, ei vanhempien.

Lähde: GoodtoKnow

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme