Mainos
Mainos

Antti Vahtera, s. 1960

Asemansa vakiinnuttanut Turun lahja suomalaiselle keittiötaiteelle. Antti Vahtera avasi elokuussa 2001 oman ravintola Roccan Turkuun. Antti on myös Suomen tuotteliaimpia keittokirjojen tekijöitä: Viikon kahdeksan päivää, Hyvän maun rajoilla ja Hellan haltuun ovat hänen nimekkäimpiä opuksiaa. Viimeisin teos Likivihreät vuoden 2003 syksyllä. Lähinna Antin omaa sydäntä ovat italialainen keittiö ja hyvät Burgundin viinit.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme