Mainos
Mainos

Anu Harkki: Koristele koti persoonallisesti

Ratulan Anu Harkki neuvoo suosimaan muutakin, kuin perinteistä vihreää ja punaista. Kodin voi koristella jouluun oman tyylin mukaisesti, perinteisestä kaavasta poiketen.

Ratula-ohjelmasta tuttu Anu Harkki kertoo suosivansa joulukoristelussa persoonallista tyyliä.

– Kannattaa tehdä koristeita, joista itse tykkää ja jotka sopivat omaan tyyliin, eikä aina mennä perinteisen kaavan mukaan, Harkki neuvoo.

– Meidän kotona on persoonallisia koristeita ja aika värikkäitä, esimerkiksi itse tehtyjä paperilintuja. Eikä todellakaan vain vihreää ja punaista.

Harkin kotiin laitetaan joulu ensimmäisenä adventtina. Silloin koti koristeellaan jouluisaksi. Joulukuusi kuitenkin tuodaan vasta aatonaattona.

Kauniit koristeet kuivatuista appelsiineista

Jokainen voi tehdä persoonallisia joulukoristeita. Aina ei tarvitse tyytyä punaisesta kartongista leikattuihin tonttulakkeihin.

– Yksi nätti ja helppo joulukoriste syntyy kuivatuista mandariineista tai appelsiineista, Harkki neuvoo.

– Viipaloidaan appelsiini tai mandariini kuorineen päivineen pyöreiksi kiekoiksi. Kiekot kuivataan uunissa ja ripustetaan ikkunalle tai joulukuuseen.

Käsityöguru itse viettää joulua kotona läheisten kanssa.

– Parasta joulussa ovat tunnelma, lepo ja yhdessäolo, hän toteaa.

RATULASub TV:llä torstaisin klo 21.30

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme