Mainos
Mainos

APPELSIINIKIRJOLOHI

Toimittaja Pirkko Arstila

Kirjolohifilee
1 appelsiinin mehu
suolaa
kalamaustetta
pizzamaustetta
basilikaa
1-2 tomaattia
1 sipuli

Purista appelsiinimehu kalan päälle. Anna hetken marinoitua. Kuullota sipulisilppu kevyesti. Aseta kala uunivuokaan, kaada mukaan myös appelsiinin mehu.

Mausta basilikalla, suolalla ja pizzamausteella. Levitä sipulisilppu päälle tomaattiviipaleiden kanssa. Paista 180 asteessa n.puoli tuntia. Tarjoile kurkumariisin tai perunoiden kera.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot