Mainos
Mainos

Appelsiinikyljykset

6 annosta 300 kcal/annos

  • 6 porsaankyljystä
  • 3 rkl ranskalaista karkeaa sinappia
  • ½ dl fariinisokeria
  • 3 appelsiinia
  • 1 dl appelsiinimehua
  • suolaa ja pippuria

Sivele kyljykset sinapilla. Ripottele kyljysten toiselle puolelle fariinisokeria. Laita kyljykset sokeripuoli alaspäin uunivuokaan. Leikkaa appelsiinista kuoret ja kalvot pois. Viipaloi hedelmät.

Levitä appelsiiniviipaleet kyljyksille. Kaada mehu päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle loput fariinisokerista. Kypsennä 200 asteessa n. 40 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Valele kyljyksiä liemellä kypsennyksen aikana.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme