Mainos
Mainos

Ärsyttävätkö sinuakin aurinkotuoleja varailevat turistit? Matkatoimisto laittoi röyhkimykset kuriin!

Aurinkotuoleja etukäteen varailevista turisteista on tullut oikea riesa monissa eri lomakohteissa.

Moni turisti on törmännyt aurinkomatkalla tähän ärsyttävään ilmiöön: olet juuri menossa uima-altaalle tai rannalle, mutta lähes kaikki aurinkotuolit ovat varattuja – mutta ketään ei näy mailla halmeilla.

Varmistaakseen oman paikkansa auringossa, monet turistit käyvät heti ensitöikseen varaamassa aurinkotuolin itselleen aamuaikaisella. Esimerkiksi aurinkotuolille levitetty pyyhe osoittaa muille, että paikka on jo varattu.

Ruotsalainen matkatoimisto Fritidsresor päätti pistää pisteen moiselle käytökselle Mallorcalla sijaitsevalla hotelilla. He lähettivät kaikille hotellivierailijoille yksinkertaisen tekstiviestin, jossa luki näin:

”Hei. Haluaisimme vain tiedottaa teille, että kaikki uima-altaalla sijaitseville aurinkotuoleille jätetyt pyyhkeet ja muut esineet poistetaan 30 minuutin kuluessa, jos paikalla ei ole ketään. Tämä käytäntö johtuu osittain siitä syystä, ettei kenenkään tarvitse herätä aamuseitsemältä varaamaan aurinkotuolia.”

Matkatoimiston mukaan he lähettävät hotellin asiakkaille samaisen tekstiviestin kolme kertaa viikossa heidän vierailunsa aikana – muistutukseksi.

Matkatoimiston mukaan aurinkotuolien ennakkovaraileminen on äitynyt suureksi ongelmaksi muissakin lomakohteissa. Nyt he kokeilevat, miten asiakkaat suhtautuvat tekstiviestimuistutukseen ja voisivatko tätä yksinkertaista kikkaa hyödyntää tulevaisuudessa myös muutkin hotellit.

Tällainen on rantavahdin työpäivä:

Lähde: Vagabond.se/

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme