Mainos
Mainos

Asuinrakennusluvat kasvavat kohisten

Tammikuussa myönnettiin peräti viidennes enemmän asuinrakennuslupia kuin vuosi sitten.Kaikkiaan yli 2 100 uutta asuntoa sai rakennusluvan tammikuussa. Luvan saaneita kerrostaloasuntoja oli noin kolmannes enemmän kuin vuosi sitten. Myös rivitaloasuntojen luvat lisääntyivät vuotta aiemmasta. Omakotiasuntojen lupamäärä sen sijaan pieneni hieman viime vuoden tammikuuhun verrattuna.

Rakennuslupia myönnettiin tammikuussa kaikkiaan 1,6 miljoonan kuutiometrin verran, mikä oli viidennes vähemmän kuin vuosi sitten. Väheneminen johtuu liike- ja toimistorakennushankkeiden supistumisesta - niiden lupakuutiot putosivat puoleen viime vuoden tammikuusta. Teollisuusrakennuksille myönnettyjen lupien kuutiomäärä väheni runsaasti enemmän kuin viime vuoden tammikuussa.

Tiedot ilmenevät Tilastokeskuksen rakennuslupatilaston ennakkotiedoista.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot