Mainos
Mainos

Asunnottomia noin 10 000

Koko maassa on asunnottomana noin 10 000 ihmistä eli saman verran kuin vuotta aiemmin. Kasvukeskuksissa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla asunnottomien määrä on kuitenkin kasvanut. Kasvukeskuksissa oli vuoden 1999 lopussa noin 7 500 asunnotonta (vuonna 1998 noin 7 200) eli 75 prosenttia kaikista asunnottomista. Muualla maassa asunnottomuus oli vähentynyt yli 300 henkilöllä noin 2 500 :aan.

Kaikkein vaikein tilanne on pääkaupunkiseudulla, missä koko maan asunnottomista on yli puolet eli noin 5 500. Siitä huolimatta, että seudun kunnat ilmoittivat asuttaneensa vuoden aikana yli 1 200 asunnotonta, oli heidän määränsä kasvanut parilla sadalla. Erityisesti pula pienistä kohtuuvuokraisista asunnoista heijastuu myös asunnottomien määrän kehitykseen.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot