Mainos
Mainos

Asuntohaku ei ole koskaan ollut näin helppoa – tutustu uuteen palveluun

Jokakoti.fi tuo asuntomarkkinoille täysin uudenlaisen karttapalvelun, joka helpottaa sekä välittäjien että kuluttajien asuntohakua.

Jokakoti.fi-sivuston uusi karttapalvelu tekee asuntohaun entistä helpommaksi. Kartassa on moderni, selkeä väritys ja viheralueet sekä esimerkiksi urheilukentät erottuvat kartalta helposti.

Uuden karttapohjan ovat tuottaneet yhteistyössä Jokakoti.fi ja Karttakeskus Oy. Kyseessä on ensimmäinen portaali, joka näyttää myös kiinteistöjen rajat kartalla. Tonttirajat ovat suoraan Maanmittauslaitokselta.

Jokakoti.fi-palvelun kuluttaja voi jo ennen esittelyyn tuloaan katsastaa potentiaalisten kohteiden tonttien rajat ja muodot. Halutessaan kuka tahansa voi maksutta katsoa minkä tahansa tontin rajat kaikkialla Suomessa.

Myös kiinteistönvälittäjien työ helpottuu palvelun tarjotessa mahdollisuuden tarkistaa kiinteistön tontin rajat helposti ja maksutta ennen hankintakäynnille menemistä. Näin välittäjä pystyy hinnoittelemaan kohteen paremmin, kun tontin muoto ja rajat suhteessa naapureihin ovat tiedossa. Välittäjä myös näkee yhdellä silmäyksellä alueella myynnissä olevien asuntojen keskinäisen kilpailutilanteen.

Tutustu uuteen karttapalveluun täällä!

Kuvat ja teksti: MTV3/Jokakoti

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot