Mainos
Mainos

Autotallissa lymyili inhottava yllätys: Löydätkö käärmeen tästä kuvasta?

Autotallissa piileskellyt käärmepariskunta sai häädön. Löydätkö toisen käärmeistä kuvasta?

Käärmeitä työkseen nappaava australialainen Sunshine Snake Cathcers 24/7 julkaisee Facebook-sivuillaan usein kuvia ja pyytää arvuuttelemaan, missä kuvassa piileskelee käärme. Muistatko esimerkiksi takapihalla luikerreleen mattopytonin tai kukkaruukussa piileskelleen kiemurtelijan? Myös lastenhuoneessa piileskellyt käärme oli taatusti kuumottava tilanne sen löytäneelle perheenisälle.

Nyt yritys on jälleen julkaissut kuvan, josta ei ensinäkemältä löydä mitään kummallista. Jossain kuitenkin piileskelee jälleen käärme.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yrityksen edustaja Dan kertoo päivityksessä saaneensa soiton asuntoon, jonka autotallista oli löydetty käärme. Paikalle saavuttuaan Dan havaitsi, että yhdeksi käärmeeksi suomuja näytti olevan aika paljon. Tarkempi tutkailu paljastikin, että kyseessä oli lisääntymispuuhissa oleva käärmepariskunta. Daily Mailin mukaan kyseessä oli pytoneihin lukeutuva otus.

Kuva otettiin sen jälkeen, kun toinen käärmeistä oli jo napattu parempaan talteen. Löydätkö, missä käärme luuraa?

Vastaus:

Lähteet: Daily Mail,Good Housekeeping, Facebook

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme