Mainos
Mainos

Ball ja Sunburst kellot

Jokaisessa kodissa on kello tai pari. Joskus jopa kolme rinnakkain, jotka ehkä näyttävät aikaa eri aikavyöhykkeiltä.

Mutta on kelloja ja kelloja. Nämä 50-luvun designikonit suunnitteli George Nelson vuonna 1948. Tuo aika oli Amerikassa voimakkaan optimismin aikaa, kaikkialla vallitsi vahva usko tulevaisuuteen ja kaikki halusivat olla moderneja. Georg Nelson halusi tuoda modernin designen jokaiseen kotiin ja suunnitteli koko joukon epäsovinnaisia tulkintoja jokapäiväisistä esineistä kuten lampuista ja kelloista.

70-luvulla nämä kellot otettiin uudelleen tuotantoon. Ne on valmistettu puusta ja metallista, ja ihastuttavat keräilijöitä pienintä yksityiskohtaansa myöten. Ball ja Sunburst ovat tänä päivänäkin raikkaat vaihtoehdot verrattuna tyypillisiin ajannäyttäjiin.

T.i.l.a. -ohjelman ensi sunnuntain lähetysaika on muuten taas sama tuttu 10.30.

Kuvauksen kellot AERO Design Furniture Oy, Helsinki

(T.i.l.a. osa 8, 3.3.2002 )

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot