Mainos
Mainos

Brennende hjerte

  • sian savukylkeä tai pekonia (n. 80 g / syöjä)
  • perunamuusia, esim. Henkan tillimuusin jämät (n. 150 g / syöjä)
  • etikkapunajuuria
  • voita
  • sipulia pieneksi leikattuna

Jos käytät savukylkeä, leikkaa se pieniksi kuutioiksi ennen paistamista. Pekoni on mielestäni taas helpompi paistaa rapeaksi siivuina ja sitten vasta silputa. Paista pekoni tai savukylkikuutiot pannulla rapeaksi, leikkaa pekonisiivut pieneksi. Viipaloi punajuuret sillä välin kun lämmität perunamuusin. Kumoa jokaisen syöjän lautaselle kaksi isoa kauhallista perunamuusia. Tee keskelle pieni syvennys, johon tulee voisilmä. Ripottele muusin päälle n. 1 dl verran rapeaa pekonisilppua, sivuun kolme punajuuriviipaletta ja koristele sipulisilpulla. Tarjoa sinapin ja ketsupin kanssa, mieluiten ikkunasta pihan puolelle niin kuin snagarilla kuuluu.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme