Mainos
Mainos

Carla meni nostamaan maasta koiran lelua – tajusi sitten, mihin tuli koskeneeksi: "En voi uskoa, että tein sen"

Kalifornialaisnaisen villi reaktio ei yllätä, kun ymmärtää tapahtuneen.

Kalifornian Calabasasissa asuva Carla Rosso oli juuri noussut Ariel-miehensä kanssa pore-altaasta, kun hän oli näkevinään pimeässä koiransa Duchessin köysilelun ja kumartui poimimaan sitä maasta.

Jokin ei kuitenkaan ollut kohdallaan.

"Lelu" ei tuntunut siltä, miltä piti, joten Rosso päästi siitä irti ymmärtäen samalla, mitä tuli maasta poimineeksi.

Lelu oli oikeasti pieni kalkkarokäärme, eikä se pitänyt siitä, että siihen koskettiin. Järkyttynyt nainen heitti käärmeen menemään ja juoksi karkuun kiljuen Duchess-koiran pyöriessä apuvoimana vierellä.

– Jostain syystä ajattelin, että se oli vielä kiinni minussa, Rosso kertoi kylmiä väreitä aiheuttavasta tilanteesta ja reaktiostaan ABC13 Eyewitness Newsille.

Valvontakamera tallensi Rosson järkytyksen, kun tämä tajusi, mihin tuli koskeneeksi. Huuto säikäytti myös aviomiehen.

– Hän ei huutanut nähneensä käärmeen. Hän huusi noukkineensa käärmeen. Eikä siinä ollut mitään järkeä. Kuka noukkisi käärmeen?, naureskelee Rosson aviomies.

Kun pahin säikähdys oli, Rosso pystyi jo nauramaan tilanteelle.

– Repeilin. Se oli hulvatonta. En voi uskoa, että tein sen. En voi uskoa, että noukin käärmeen, nainen nauraa.

Rosso saa olla tyytyväinen, ettei tilanteessa käynyt kuinkaan, sillä kalkkarokäärmeen poikaset ovat paljon aikuisia käärmeitä vaarallisempia.

– Tämä olisi voinut päättyä niin, että vaimoni olisi sairaalassa. Kuka tahansa kolmesta tytöstämme sairaalassa. Koiramme eläinlääkärillä. Se on hauskaa, mutta samaan aikaan todella pelottavaa, aviomies pohtii.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme