Mainos
Mainos

Carni cruda

4:lle hengelle

  • 500 g vasikanpaistia
  • ½ sitruunan kuori
  • 1 ½ - 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl vettä
  • suolaa
  • pippuria
  • rucolaa
  • auringonkukan versoja
  • sitruunaa

Jauha vasikanliha lihamyllyssä tai pyydä lihakauppiaasi jauhamaan liha valmiiksi. Lisää lihan joukkoon puolikkaan sitruunan kuori, oliiviöljy ja tilkka vettä. Mausta suolalla sekä pippurilla. Tarjoile liha kylmänä auringonkukan versojen, rucolan ja sitruunaviipaleen kanssa.

Resepti: Nicolas Thieulon

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot