Mainos
Mainos

Coca-Cola-pulloista syntyi ajaton design-tuoli

Kierrätysmateriaalista valmistetut tuotteet ovat Se Juttu tänä keväänä. Kekseliäs jenkkifirma on suunnitellut kierrätetyistä Coca-Cola-pulloista yksinkertaisen ajattoman tuolin, joita saa nyt myös Suomen markkinoilta.

Emecon ja Coca-Colan yhteistyönä tuottama 111 Navy Chair on tuote, joka on valmistettu 80 prosenttisesti kierrätysmateriaaleista.

– Coca-Cola ehdotti yrityksellemme yhteistyötä vuonna 2006, koska he tarvitsivat uusia ideoita vanhojen muovipullojensa kierrättämiseen. Amerikkalaiset kierrättävät vain 20 prosenttia muovipulloista, kun luku muualla maailmassa noin 80 prosenttia, Emecon nettisivuilla kerrotaan.

Tyylikkään yksinkertaista ja ajatonta tuolia saa neljässä eri värissä, jotka on valinnut muun muassa HP:lle, Samsungille ja Toyotalle värikehittelyä tehnyt Laura Guido-Clark. Lisäksi kiiltoasteen voi valita mielensä mukaan kahdesta eri vaihtoehdosta.

Tuote löytyy myös Suomen markkinoilta ja sitä voi tiedustella muun muassa turkulaisesta Sisustuksen koodi -liikkeestä.

Kuvat: Emeco

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme