Mainos
Mainos

Dialogus-maljakot

Pertti Metsälampi on luonut maljakon, joka on itsessään kuin kukka.

Maljakko oli aluksi yksityinen tilaustyö paikkaan, jonne haluttiin suuri ja näyttävä maljakko. Kun Metsälampi kysyi tilaajalta miltä maljakolta toivottiin, häntä pyydettiin ottamaan yhteyttä floristiin.

Näin syntyi Dialogus, keskustelu, joka tässä tapauksessa viittaa maljakon monipuolisuuteen joka syntyy sen yhdisteltävyydestä. Mutta se voisi tarkoittaa myös kolmen alansa taitajan, floristin, suunnittelijan ja puhaltajan eli Jaakko Liikasen keskustelua.

Kaikille myytävä, vähän alkuperäistä pienempi Dialogus, koostuu kahdesta osasta, lieriöstä ja kauluksesta. Erivärisiä osia voidaan yhdistää vapaasti. Yksiväriset lieriöt saavat kruunukseen joko filigraanilasisen lieriön tai nenäliinatekniikalla toteutetun yläosan, joka onkin kuin alas putoava silkkiliina joka on yhtäkkiä jähmettynyt kovan hauraaseen muotoonsa.

Filigraanilasin kierteet ovat kuin piruetteja jäällä. Tähän maljakkoon olisi hauskaa asetella myös sellaisia kukkia, jotka ovat rentoja ja valuvat alas.

Toimittaja: Hanna Sumari

kuvauksen maljakot Alessi Shop, Fredikinkatu 39, Helsinki

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme