Mainos
Mainos

Video ei herkille: Nainen pahoinpitelee raa'asti pientä koiraansa metrossa Kanadassa

Joidenkin ihmisten ei pitäisi saada omistaa eläintä. Muuta mieltä ei voi olla nähtyään tämän jutun yläosassa olevan videon. Sisältö on järkyttävää, eikä videota suositella herkille.

Lemmikin pahoinpitely tapahtui Torontossa Kanadassa tänä viikonloppuna. Youtubeen ladatun videon kuvaaja oli matkustajana samassa metrovaunussa koiran ja tämän omistajan kanssa.

Levottomasti käyttäytyvä nainen kohtelee pientä koiraansa järkyttävällä tavalla, läpsii ja retuuttaa tätä ilmassa mutta myös puree koiraraukkaa. Selvästi peloissaan oleva koira uikuttaa surkeasti.

Youtubessa julkaistun videon saatetekstissä kerrotaan, että metromatkustaja oli pyytänyt naista lopettamaan koiransa pahoinpitelyn ja toinen matkustaja meni ilmoittamaan tapauksesta kuljettajalle. Juna pysähtyi, ja paikalle saapunut joukko henkilökuntaa saattoi naisen koirineen ulos metrosta. 

Koiran ja omistajan seuraavista vaiheista ei ole tietoa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme