Mainos
Mainos

Ei sorkita lämmitystä omin päin! Äidin viestistä lapsilleen hitti netissä

Kylmä asunto houkuttelee kääntämään lämmityksen täysille, mutta eräs amerikkalaisäiti ei aio antaa lastensa koskea lämmitykseen omin päin.

Talvi tulee kovaa vauhtia, ja monelle se tarkoittaa sitä, että lämpöä laitetaan kovemmalle kotona palelun estämiseksi. Eräs äiti on kuitenkin päättänyt, että perheen lasten ei kannata kiirehtiä asian kanssa.

Yhdysvaltojen Michiganissa asuva Autumn Brandon kirjoitti lapsilleen lapun, jossa kerrotaan selvästi, milloin on sopivaa laittaa lämmitystä kovemmalle. Kuva termostaattiin kiinnitetystä viestistä on herättänyt suurta hilpeyttä Facebookissa, jossa siihen on reagoitu jo 78 000 kertaa,.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lapussa lukee:

"Jos et vastaa 'KYLLÄ' kaikkiin näihin... ÄLÄ LAITA LÄMMITYSTÄ PÄÄLLE!!!

Onko ylläsi huppari, housut, sukat?
Onko marraskuu?
Maksatko sinä laskun?"

Ottaen huomioon, että perheen lapset tuskin koskaan maksavat lämmityksestä aiheutuvaa laskua, on todennäköistä, etteivät he vielä marraskuussakaan pääse sormeilemaan termostaattia.

Muut vanhemmat ovat ilmeisesti Brandonin viestin kanssa samoilla linjoilla, niin kannustavia kommentteja kuvan alle on tullut. Kuvaa on myös jaettu tuhansia kertoja.

Video: Saako lastenkasvatuksessa käyttää lahjontaa?

Lähde: AOL.com

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme