Mainos
Mainos

Eleetön eleganssi on sekoitus uutta ja vanhaa

Hillitty värimaailma, onnistuneet asetelmat ja vahvat sisustusideat tuovat Helsingin keskustassa sijaitsevaan kotiin menneiden vuosikymmenten ylellistä tunnelmaa.

Mindren kuvaama ja stailaama koti Helsingin keskustassa on huolella suunniteltu, sillä tavarapaljoudesta huolimatta mitään ei ole liikaa. Eleettömät värit yhdistettynä mielenkiintoisiin yksityiskohtiin vievät ajatukset menneiden vuosien eleganssiin.

Perheen kodissa jokainen esine ja tavara on löytänyt oman paikkansa. Olohuoneen kirjahylly rytmittää tilaa hauskasti, olematta liian sekavan näköinen. Näyttävä valaisin istuu loistavasti avaraan tilaan, ja valkoinen sohvaryhmä suorastaan kutsuu luokseen.

Ajan patinoima mutta tyylikäs tunnelma syntyy sekoittamalla rinnakkain vanhaa ja uutta. Hillityt sävyt rauhoittavat tilaa ja huoneiden sisustuksellisesti yhteneväinen linja liittää kaikki huoneet toisiinsa samaksi paketiksi.

Kristallikruunu keittiössä voi tuntua villiltä idealta, mutta tuo huoneeseen ripauksen juuri oikeaa tunnelmaa. Moderni keittiö saa kumppanikseen elämää nähneitä käyttöesineitä, mikä tuo mielenkiintoista ilmettä kotiin – tätä et saa suoraan tehtaalta!

Kuvat: Mindre.com

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme