Mainos
Mainos

Energianhallinnasta laaja seminaarikiertue asukkaille ja taloyhtiöille

Laaja seminaarikiertue asuinkiinteistöjen energianhallinnasta tarjoaa tietoa kahdeksan maakunnan alueella syksyn aikana. Alueellisten tilaisuuksien tarkoituksena on antaa isännöitsijöille, taloyhtiöiden hallituksille ja asukkaille käytännöllistä tietoa energiankäytöstä ja tarpeellisista toimenpiteistä. Seminaareissa kerrotaan myös energiatodistuksista, -katselmuksista ja -avustuksista.

Suomen Kiinteistöliiton, Motivan, Suomen Talokeskuksen ja kiinteistöyhdistysten järjestämät seminaarit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille asiasta kiinnostuneille. "Energianhallinta asuinkiinteistöissä" -seminaarit koostuvat ammattilaisiltapäivästä ja asukasillasta. Ammattilaisiltapäivä käsittelee energianhallintaa etenkin isännöinnin ja kiinteistönhoidon ammattilaisten näkökulmasta. Avoin asukasilta käsittelee energianhallintaa ja viihtyisää asumista asukkaiden ja taloyhtiön hallituksen näkökulmasta.

Seminaariohjelmat selviävät energiahallintakiertueen sivuilta osoitteesta www.taloyhtio.net, jossa on jokaisen seminaarin ohjelmat aiheineen ja alustajineen. Taloyhtio.net -portaalin energiahallintakiertueen sivuille kootaan lisätietoa mm. energiankulutuksesta, kulutusseurannan järjestämisestä, katselmuksien järjestämisistä ja energia-avustusten hakemisesta sekä energiaeksperttitoiminnasta.

Seminaarikiertueen aikataulu

10.9. Hämeenlinna
16.9. Kotka
17.9. Lahti
24.9. Pori
25.9. Lappeenranta
30.9. Kuopio
14.10. Mikkeli
5.11. Oulu


Lisätietoja:
Suomen Kiinteistöliitto
Annankatu 24
00100 Helsinki
puhelin (09) 1667 6250
gsm 050 320 9464
fax (09) 1667 6400
sähköposti: timo.tossavainen@kliitto.fi
Internet: www.kliitto.fi

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot