Mainos
Mainos

”Etsimme sitä juuri tunnin” – kadonnut kissanpentu löytyi odottamattomasta paikasta

Epätoivoinen etsintä päättyi helpotukseen, kun kadonneen kissanpennun olinpaikka selvisi.

Kun pikkuruinen Chanel hävisi, oli pennusta tällä hetkellä huolehtiva Britney Diane, luonnollisesti huolesta sekaisin. Eläinsuojasta pelastettua kissanpentua ei löytynyt mistään.

– Menin kirjaimellisesti vain lämmittämään sen pulloa ja seuraavassa hetkessä se oli kadonnut, pennun sijaisäitinä toimiva Britney kertoi Twitterissä.

Britney myös kertoi äitinsä vahtineen pentua, mutta jostain syystä kissa ehti katoamaan äidin ilmeisesti katsoessa muualle. Pennun epäiltiin pudonneen pöydältä ja sitä etsittiin huonekalujen alta tuloksetta. Vasta kun Britneyn isoisä meni tunnin etsinnän jälkeen hakemaan nenäliinaa, Chanelin ovela piilopaikka selvisi.

Chanel nukkui tyytyväisenä nenäliinalaatikossa.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paljonpuhuvalla saatetekstillä, "Etsimme sitä juuri tunnin", varustettu twiitti on kerännyt jos yli 650 000 tykkäystä ja yli 260 000 uudelleentwiittausta. Vaikka suurin osa Twitter-käyttäjistä on vain hurmaantunut Chanelin piiloutumistaidoista, jotkut ovat epäilleet, että pentu laitettiin laatikkoon vain some-huomion vuoksi.

Epäilyihin Britney vastasi videolla, jolla pikkukissa änkeää jälleen uuteen lempipiilopaikkaansa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Britney kertoo pelastaneensa pikkukissan nukutuspiikiltä ja pitävänsä sen, jos hänen allergiansa sen sallivat. Muussa tapauksessa kissalle etsitään aikanaan uusi perhe.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Twitter, Mashable

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme