Mainos
Mainos

Etsitkö vaihtoehtoa laatalle?

Kylppärissä ei ole laattapakkoa. Kokosimme inspiroivia esimerkkejä muista materiaaleista.

Trendikästä betonia

Kauniisti karu kivipinta on oiva tausta pelkistetyille kalusteille ja metallisille yksityiskohdille. Puupinnat pehmentävät yleisilmettä. Kosteisiin tiloihin sopiva lankkulattia on todellisuudessa laattaa.

Kiinnostuitko?

Kosteutta kestävän betonipinnan saaminen kylppäriin vaatii asiantuntevan tekijän. Kivialustainen seinä tasoitetaan ensin käsin märkätilatasoitteella. Tasoitepinta hiotaan auki hiomakivellä, jolloin saadaan betonia muistuttava, rouhea pinta. Päällimmäiseksi sivellään kirkas epoksilakka. Levypintaisille seinille betonifiiliksen saa kosteudenkestävällä sisustuslaastilla. Myös tässä työssä tarvitaan asiantuntijan apua. Keraamista Nouvelle-lankkulaattaa on neljää sävyä, Laattapiste Collection.

Kukkaloistoa

Tapettimainen mosaiikkipaneeli luo kylpyhuoneeseen ympärivuotisen, vaikka koko seinän kokoisen puutarhan. Ja mikä parasta: tätä istutusta ei tarvitse kastella!

Kiinnostuitko?

Kuvan Sicis Flower Power -lasimosaiikkipaneeleita saa useissa kuoseissa ja useassa koossa. Tiedustelut IMG Interiorsilta.

Elävyyttä laastilla

Kylpyhuoneen eksoottinen tunnelma syntyy eläväpintaisten, punaisten seinien ja tummien laattojen rohkeasta liitosta.

Kiinnostuitko?

Kuvan kylppärin seinät ja katto on pinnoitettu kalkkipohjaisella Terrastone-sisustuslaastilla, sävy nro 31. Luonnonmukainen Terrastone sopii kylpyhuoneen seiniin, kattoon ja lattiaankin, myös lattialämmityksen päälle ja levytettyihin seiniin. Se on jalalle pehmeämpi ja lämpimämpi kuin laatta- tai kivilattia. Pinnoitteen asennus vaatii ammattilaisen. Lisätietoja: www.decos.fi

Seinämaalaus

Pelkistetty kylppäri saa särmää koristemaalauksesta. Maalaus on helposti uusittavissa tai poistettavissa, jos siitä haluaa joskus päästä eroon.

Kiinnostuitko?

Maalauksen pohjana tulee olla Luja-kosteussulkukäsitelty pinta. Suunnittele kuviointityö huolellisesti etukäteen. Kuviomaalaus on helpointa tehdä sablonilla. Voit ostaa valmiin sablonin tai suunnitella sen itse. Vedenkestävä pintamaali töpötellään seinään sablonitöppärillä. Liian työlästä? Sisustustarralla koristekuvio syntyy kädenkäänteessä. Tarrat sopivat myös laatoituksen päälle. Domesticilta löytyy laadukkaita tarroja joka makuun: www.domestic.fr.

Teksti: Virpi Kanto
Kuvat: Valmistajat

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme