Mainos
Mainos

Fazer Leipomoiden leivät ja pullat saivat sydänmerkin

Fazer Leipomot on ottanut tuotteissaan käyttöön Sydänmerkin, joka kertoo, että tuote on rasvan ja suolan kannalta sydämelle parempi valinta.

Sydänmerkki on käytössä kaikissa kriteerit täyttävissä Fazerin tuotteissa. Vähäsuolaisten ruokaleipien lisäksi myös pullatuotteet ovat saaneet sydänmerkin.

– Haluamme tarjota kuluttajille helpon tavan valita terveellisempiä leipomotuotteita ja siksi otimme käyttöön Sydänmerkin, kertoo Fazer Leipomoiden maajohtaja Petri Kujala.

Sydänmerkki löytyy esimerkiksi Fazerin suosikkileivistä, Real Rukiisesta ja Oululainen jälkiuunileivästä, kahvipöydän kestosuosikeista Fazerin perinteiset pullapitkot Oululainen Pullava ja Pitkojen Pitko sekä Fazer Sokerileipurin Pulla saavat nyt tunnustusta myös terveellisyydestään.

Lasten uusien Fazer Vilpuri -tuotteiden kehityksessä Sydänmerkkiä puolestaan pidettiin yhtenä lähtökohtana ja niihin leivottiin vähemmän suolaa ja rasvana käytettiin rypsiöljyä.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme