Mainos
Mainos

Fenkoli-sellerikeitto ja pekoni-oliivisilppu

  • 1 fenkoli
  • 2 sellerivartta
  • 3 maa-artisokkaa (tai 2 perunaa)
  • 1 salottisipuli
  • voita
  • 2 dl valkoviiniä
  • 6 dl kanalientä
  • 3 dl kermaa
  • suolaa
  • pippuria
  • ½ sitruunan mehu
  • 4 pekonisiivua
  • 10 kivetöntä vihreää oliivia

Kuori maa-artisokat. Leikkaa fenkoli, selleri, salottisipuli ja maa-artisokat pieniksi paloiksi. Lämmitä voi kattilassa ja kuullota pilkotut ainekset. Lisää valkoviini ja anna kiehua hetki. Yhdistä kanaliemi ja hauduta ainekset kypsiksi. Soseuta. Lisää kerma, suola ja pippuri. Hauduta miedolla lämmöllä vielä noin 10 minuuttia. Mausta sitruunamehulla ja tarkista maku. Paista pekoni rapeaksi. Pilko oliivit ja pekoni silpuksi. Ripottele pekoni-oliivisilppua jokaiseen annokseen keiton päälle.

Resepti: Nicolas Thieulon

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot