Mainos
Mainos

Fenkolia tillin ja korianterin kera

4 annosta

  • 2 fenkolia
  • 3 kevätsipulia
  • 10 kuivattua korianterin siementä
  • 2 dl vastapuristettua appelsiinimehua
  • 3-4 rkl valkoviiniä (voidaan jättää pois)
  • Vinegretti:
  • ½ dl oliiviöljyä
  • ½ dl hienonnettua tilliä
  • 1 sitruunan mehu

Leikkaa fenkoli neljä senttiä paksuiksi siivuiksi ja pilko sipuli. Kaada paistinpannulle öljyä ja hauduta fenkolit, sipulit ja korianteri pehmeiksi melko alhaisella lämmöllä. Lisää appelsiinimehu ja viini, peitä pannu kannella. Anna kiehua hiljakseen, kunnes kaikki kasvikset ovat pehmeitä.

Vinegretin valmistus: Kun fenkoli on pehmeää, poista pannun kansi ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon öljy, tilli ja sitruunamehu. Tarjoa sitruuna- ja appelsiinimarinoidun porsaan kanssa.

Resepti: Tina Nordström

(Täydellinen päivä 24.4.2008)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot