Mainos
Mainos

Feta-pastapannu

  • 3 dl pastaa
  • 250 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1 rkl margariinia
  • 1 punainen paprika
  • mustapippuria, oreganoa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 200 g feta juustokuutioita
  • 1 dl hienonnettua persiljaa

Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta vesi pois. Ruskista jauheliha ja sipuli margariinissa. Lisää pannulle pasta, pilkottu paprika, mausteet ja feta. Hauduta muutama minuutti ja ripottele pinnalle persiljaa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme