Mainos
Mainos

Gorgonzola-krostinit

  • 16 ohutta viipaletta vaaleaa leipää
  • 6 rkl oliiviöljyä
  • suolaa, mustapippuria
  • 2 valkosipulinkynttä pilkottua
  • jäävuorisalaattia
  • ½ punaista chiliä pieneksi pilkottuna
  • 1 rkl sultana-rusinoita (liota 10 min lämpimässä vedessä)
  • 2-3 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
  • 3 rkl balsamiviinietikkaa
  • 100 gorgonzolajuustoa
  • koristeluun parmesanjuustoa

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Laita leipäviipaleet leivinpaperin päälle pellille ja sivele niille öljyä. Ripottele päälle suolaa ja mustapippuria. Paista uunissa 6 minuuttia, kunnes leivät ovat ruskeita reunoilta mutta vielä pehmeitä keskeltä. Hiero leipiä valkosipulinkynnellä ja siirrä syrjään.

Leikkaa valksipulit ohuiksi siivuiksi. Lämmitä loput öljystä isossa paistinpannussa. Lisää valkosipuli ja chilit, ruskista. Lisää revitty jäävuorisalaatti ja sekoittele. Hämmennä sekaan rusinat, pinjansiemenet ja viinietikka. Sekoittele ja lämmitä kuumaksi. Levitä gorgonzola paksuksi kerrokseksi krostineille. Lusikoi päälle vihannesseos. Ota juustohöylällä parmesanista lastuja ja koristele.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme