Mainos
Mainos

Gorillalle näytettiin "Tinder-kuvia" – yllättävä reaktio

Eläintarhassa kuvatulla videolla gorilla osoittaa osaavansa "pelata" Tinderiä.

Twitter-käyttäjä Sierra Anderson julkaisi Louisvillen eläintarhassa kuvatun videon, jolla gorilla kokeilee onneaan "Tinderissä".

Videolla mies näyttää puhelimellaan Jelani-nimiselle urosgorillalle ilmeisesti naarasgorilloiden kuvia – ja yllättävää kyllä, gorilla osoittaa kädellään pyyhkimisen merkiksi kuin Tinderissä ikään. Tinderissä kiinnostuksensa voi osoittaa pyyhkimällä kuvan oikealle, vasemmalle voi puolestaan pyyhkiä ei-kiinnostavat tyypit.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tyyppi näytti gorillalle naispuolisten gorilloiden kuvia, ja se (gorilla) oli oikeasti kuin "seuraava, kiitos", Anderson totesi saatetekstissään. Twiitillä on jo liki 240 000 tykkäystä ja yli 126 000 uudelleentwiittausta.

Eläintarhan mukaan Jelanista on tullut muutenkin varsinainen YouTube-sensaatio älypuhelimiin kohdistuvan pakkomielteensä vuoksi, kertoo Mirror.

Jelani syntyi Lincoln Parkin eläintarhassa vuonna 1997, ja se siirrettiin Louisvilleen vuonna 2002. Kavereinaan sillä on kolme muuta urosgorillaa: Bengati, Kicho ja Cecil.

Twitterissä Jelanin tinderöinti otettiin ilolla vastaan.

"Näin Apinoiden planeetta alkaa."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tuolla gorillalla on varmaan parempi rakkauselämä kuin kellään meistä."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme