Mainos
Mainos

Grillataan kasvismakkaraa

Kesällä grillissä paahtuu tavallisen lenkin lisäksi, kasvisruokailijoiden iloksi, myös kasvismakkaraa. Nyt ei vegetaristien tarvitse grillin ääressä pyöritellä peukaloita tai rouskuttaa kasviksia. Soijapohjainen uutuus on kehitelty ulkonäöllisesti aivan tavallisen grillipötkön veroiseksi. Makua tuotteeseen on saatu reippaasti maustamalla. Jauhomainen suutuntu voi tosin kummeksuttaa perinteiseen grillimakkaraan tottuneita. Se ei aivan vastaa ulkonäön perusteella tehtyjä odotuksia.

Mutta loistava tuote sinällään, ainakin ajatuksen asteella. Kasvisruokailijoiden osuushan kasvaa jatkuvasti ja heidän proteiininsaannista ollaan huolissaan. Proteiini pakattuna makkaran muotoon, ilman lihaa, vähäsuolaisena ja laktoosittomana on hieno innovaatio. Mutta innostuvatko makkaran harkitusti ruokavaliostaan poistaneet tästä makkaran muotoisesta grilleristä?

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme