Mainos
Mainos

Haaveiletko uudesta työstä? Tämän henkilön jopa 98 prosenttia pomoista palkkaisi

Voisiko urakehitys tarkoittaa kohdallasi paluuta vanhaan työpaikkaan, mutta paremmalle pallille?  

Jos haaveilet uudesta työpaikasta, kannattaa ansioluetteloa katsoa uusin silmin: amerikkalaistutkimuksen mukaan 98 prosenttia esimiehistä on valmis palkkaamaan entisen työntekijänsä takaisin, mikäli työpaikanvaihdos on sujunut hyvässä hengessä. 

Syykin on selvä. 

– Palaavat työntekijät perehtyvät tehtäviinsä nopeammin ja ovat jo osoittaneet olevansa hyviä työntekijöitä ja sopivansa työyhteisöön, kertoo työnvälitysfirma Accountempsin toimitusjohtaja Bill Driscoll yhtiön antamassa tiedotteessa. 

Kuitenkin vain 52 prosenttia amerikkalaisista työntekijöistä on valmis harkitsemaan paluuta vanhan työnantajan palvelukseen. 

Kun siis ryhdyt pommittamaan yrityksiä työhakemuksillasi, ota ensin yhteyttä vanhoihin esimiehiisi ja kysy, voisiko heillä olla kiinnostava paikka auki. 

Työnvälitysfirma Accountemps kertoo suorittaneensa tutkimuksen riippumattomien tahojen toimesta ja se suoritettiin kyselytutkimuksena, johon vastasi vastasi yli 300 henkilöstöpäällikköä sekä yli tuhat yli 18-vuotiasta toimistotyöntekijää. 

Varma tapa olla saamatta entistä työpaikkaansa takaisin? Jos olet tullut tutuksi lähinnä tästä:

Lähde: Time

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme