Mainos
Mainos

Hallitseeko internet liikaa elämäämme? Kerro mielipiteesi!

Älypuhelimien myötä internet kulkee mukana kaikkialle ja verkossa vietetään aikaa niin ruokapöydässä, luokkahuoneessa kuin sängyssäkin. Vastaa Kodin kyselyyn ja kerro mielipiteesi – hallitseeko internet jo liikaa elämäämme?

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätöin tekemä valtakunnallinen Korkeakouluopiskelijoiden terveystutkimus osoittaa, että nettiriippuvuus opiskelijoiden joukossa on selvästi lisääntynyt.

Internet kulkee mukana nykyään kaikkialle – moni tarkastaa sähköpostit vielä juuri ennen nukkumaan menoa, ruokapöydässä tarkistetaan keskustelussa viliseviä faktoja ja ystäviin pidetään yhteyttä netin välityksellä.

Vastaa Kodin kyselyyn ja kerro mielipiteesi – hallitseeko netti jo liikaa elämäämme? Osallistu äänestykseen ja perustele mielipiteesi äänestyksen jälkeen klikkaamalla ensin "Näytä perustelut" ja sen jälkeen keltaisen huutomerkin luota "Kirjoita perustelu".

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme