Mainos
Mainos

Halloumitäytteiset jauhelihapihvit

  • 8 viipaletta vaaleaa leipää
  • 700 g lampaan jauhelihaa
  • 1 rkl persiljaa hienonnettuna
  • 3 rkl mintun lehtiä hienonnettuna
  • 1 sipuli raastettuna
  • 2 munaa kevyesti vatkattuna
  • 140 g halloumijuustoa
  • vehnäjauhoja
  • suolaa, pippuria

Liota leipää hetki vedessä (ota kuoret pois), purista sitten vesi pois. Pane leipä, jauheliha, persilja, minttu, sipuli, muna, hiukan pippuria ja suolaa kulhoon. Hiero seosta käsin 2-3 minuuttia ja riko suuret leipäpalat sormin. Seoksen pitää olla tasaista ja irrota kulhon reunoista. Peitä ja laita jääkaappiin puoleksi tunniksi.

Leikkaa halloumista 24 palaa. Pane jauhot matalaan astiaan. Ota lihaseoksesta tasaisia ruokalusikallisia, kierittele ne pötköiksi ja litistä soikioiksi. Pane juustonpala soikion keskelle ja pane toinen soikio päälle. Nipistele reunat kiinni ja pyörittele pulleahkoiksi pihveiksi. Puuteroi pullat kevyestä vehnäjauhoilla, se pitää pullat mehevinä. Kuumenna öljyä paistinpannulla ja paista n 5 min, kunnes pihvit ovat kauttaaltaan ruskeita.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme