Mainos
Mainos

Halusi ilahduttaa tuntemattomia – mies maksoi kymppitonnilla lelukaupan tilauksia

Charlie nousi julkkikseksi maksettuaan tuntemattomien leluostoksia kymmenellä tuhannella dollarilla.

Miehestä tiedetään vain lempinimi, Charlie K. Hänen antelias luonteensa on sen sijaan monien tiedossa: Charlie nousi julkkikseksi maksettuaan tuntemattomien ihmisten leluostoksia kymmenellä tuhannella dollarilla, kertoo ABC 7 -uutissivusto.

Amerikkalainen Charlie asteli lelukauppaan alennusmyynneistään tunnettuna Black Fridayna ja ilmoitti haluavansa maksaa ostokset, jotka odottavat kaupassa, koska niiden tilaaja ei ole vielä maksanut niitä.

Charlie maksoi 62 ihmisen ostokset. Loppulasku oli 10 780 dollaria, eli yli 9000 euroa.

Charlie halusi tempauksellaan tuoda joulun alla iloa naapurustolleen, koska kokee itse saaneensa yhteisöltään niin paljon.

– Halusin tuoda onnellisuutta ihmisille, mies totesi televisiossa.

Osa asiakkaista saapui hakemaan ostoksiaan eikä tiennyt, että ne oli jo maksettu.

– (Tämä on) todellakin aikainen joulu, ja haluan sanoa kiitokset herrasmiehelle, joka tuli ja lahjoitti, tämä on paras tunne, ostoksiaan noutamaan tullut Jessica Key kommentoi.

Stephanie Dawson. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Stephanie Dawson näki aiheesta uutisraportin. Hän tiesi omien ostostensa olevan kyseisessä kaupassa, ryntäsi paikalle ja sai tietää olevansa eräs Charlien "aikaisen joululahjan" saaneista. Dawsonin joululahjaostosten arvo oli yli 200 dollaria.

– Haluan sanoa kiitos paljon ja arvostan tätä, Luojalle kiitos sinusta, Dawson kommentoi.

Miehen anteliaisuus ei loppunut laskunmaksuun: hän pyysi kaupassa asioineita valikoimaan leluja, jotka lahjoitettiin vähävaraisille lapsille. Lahjoituksen hinnaksi tuli kaksi tuhatta dollaria, eli yli 1600 euroa.

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme