Mainos
Mainos

"Halvimmillaan noin 500 euroa neliö" – miksi putkiremontin hinta vaihtelee niin paljon?

Putkiremontin hintaan vaikuttavat monet asiat: korjataanko kaikki talotekniset järjestelmät, vai vain osa? Miten korjaus tehdään?

Putkiremontti tulee, oletko valmis? Tätä kysyttiin Huomenta Suomessa 16.3.2017. Putkiremontista tulee usein ensimmäisenä mieleen kallis hinta.

– Putkiremontti voi olla tosi kallis, tai halvempi. Putkiremontille ei ole olemassa mitään yhtä hintaa, kertoo Pekka Harjunkoski, tutkimuksen ja kehityksen asiantuntija Isännöintiliitosta.

Hintaan vaikuttavat monet asiat: korjataanko kaikki talotekniset järjestelmät, vai vain osa? Miten korjaus tehdään? Uusitaanko putket, vai lähdetäänkö vanhoja korjaamaan?

– Tällä hetkellä putkiremontteja halvimmillaan tehdään noin 500 euroa neliö, ja kun remontti on laajempi, mennään tuhanteen euroon neliö, kuvaa toimitusjohtaja Markku Kulomäki SKH Isännöinnistä.

Miten remontin voi tehdä? Entä kahden viikon putkiremontti, miten se on mahdollinen? Katso video ylhäältä!

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme