Mainos
Mainos

Hans Välimäki, s. 1970

Hans on uusin kokkisoturi. Hän toimii omistajan ja keittiömestarin rooleissa helsinkiläisessä Chez Dominiquessa, ravintolassa joka sai ensimmäisen Michelin tähtensä vuonna 2001 ja toisen vuonna 2003, vuonna jolloin Hans valittiin myös vuoden ravintoloitsijaksi. Välimäki, joka aloitti ruoanlaiton 16-vuotiaana, on ollut avaamassa useita ravintoloita sekä kokkaillut ulkomailla, mm. Ruotsissa ja Sveitsissä. Välimäki on osallistunut erinäisiin kilpailuihin ja mm. sijoittunut toiseksi Vuoden kokki -kilpailussa 1996. EM-kisoissa vuonna1998 Hansin sijoitus oli kuudes. Välimäen harrastuksiin kuuluu moottoripyöräilyn ja lukemisen lisäksi, yllätysyllätys, ruoanlaitto.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme